Эта страница еще не переведена на русский язык
Важная новость 15.07.2024 Читать 2 мин

ЦГЗК Метінвесту отримав сертифікат відповідності системи енергоменеджменту стандарту ISO 50001:2018

Центральний гірничо-збагачувальний комбінат успішно пройшов перший наглядовий аудит та підтвердив відповідність системи енергоменеджменту вимогам міжнародних стандартів.

Минулого місяця аудит провели фахівці державного підприємства «Кривбасстандартметрологія». Перевірку пройшли цех технічного енергозабезпечення, цех шламового господарства та цех мереж та підстанцій. Основну увагу аудитори спрямували на перевірку виконання заходів системи управління енергетичними ресурсами та ведення документації відповідно до міжнародних вимог стандарту ISO 50001:2018.

«Система енергетичного менеджменту Центрального ГЗК відповідає усім міжнародним стандартам і забезпечує системне впровадження інноваційних енергоефективних технологій у виробничі процеси комбінату для постійного зменшення енергоємності та собівартості продукції підприємства», – підкреслив начальник відділу енергоменеджменту ЦГЗК Групи Метінвест Максим СТРІЛЕЦЬ.

За підсумками ґрунтовної перевірки аудитори відзначили системність впровадження новітніх енергоефективних технологій у виробничі процеси Центрального ГЗК та послідовне вдосконалення системи енергетичного менеджменту. Усе це дозволяє забезпечувати високі показники енергетичної результативності та поступове зменшення експлуатаційних витрат комбінату.